luqa19 Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 (edited) Witam mam problem ze zdjeciami na stronie produktu, mimo duzych rozdzielczosci zdjecia sa rozmazane po powiekszeniu rozmaru okienka, przyklad: https://tonny.gr/σακάκια/ανδρικό-σακάκι-p2m-3x-128-g.html Bylbym bardzo wdzieczy rozwniez jakby ktos doradzil mi jak powiekszyc zdjecia produktow powiazanych. Pozdrawiam i z gory dziekuje wszystkim za pomoc. Edited September 29, 2016 by luqa19 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Według mnie zdjęcie large_default jest skonfigurowane na za mały rozmiar. Sprawdź konfigurację poszczególnych rozmiarów zdjęć w Preferencje -> Zdjęcia, dostosuj do rzeczywistych wymiarów wykorzystywanych na stronie i wygeneruj ponownie miniatury dla tych, którym wymiary zmienisz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 luqa19 Posted September 29, 2016 Author Share Posted September 29, 2016 Miałeś rację : )) dzięki wielkie !! Wie ktoś może jak powiększyć zdjęcia produktów powiązanych ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Co rozumiesz przez powiązane? Jeśli to co myślę, to w css masz ustawioną wielkość i zdjęcia się skalują.Użyj firebuga lub jakieś narzędzia developerskiego do podglądu plików i klas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
luqa19
Witam mam problem ze zdjeciami na stronie produktu, mimo duzych rozdzielczosci zdjecia sa rozmazane po powiekszeniu rozmaru okienka, przyklad:
Bylbym bardzo wdzieczy rozwniez jakby ktos doradzil mi jak powiekszyc zdjecia produktow powiazanych.
Pozdrawiam i z gory dziekuje wszystkim za pomoc.
Edited by luqa19 (see edit history)Link to comment
3 answers to this question
Recommended Posts