losiu Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Witam Forumowiczów! Mam taki problem: W subiekcie można przypisać do produktu tylko jedną kategorię (np: #265 - pasy z homologacją FIA 6pkt.) Szefowie chcą aby ten sam produkt był widoczny we wszystkich kategoriach na drzewie kategorii powyżej - czyli żeby był widoczny w #265 (Pasy z homologacją FIA 6pkt) i zarazem piętro wyżej w #263 (pasy z homologacją FIA) i jeszcze piętro wyżej w #134 (Pasy) Wiem, że mogę ręcznie ustawić wszystkie te kategorie na zapleczu - problem polega na tym, że po synchronizacji z subiektem produkt będzie widoczny tylko w jednej (zamiast trzech) kategorii. Zmiany w subiekcie, lub dodanie kategorii w ogóle nie jest możliwe. Subiekt na to nie pozwala. Czy jest jakiś sposób, żeby ustawić w Preście, żeby produkty z najniższych kategorii w drzewie automatycznie były widoczne we wszystkich kategoriach powyżej? Jeśli tak to jak? Z góry dziękuje za każdą reakcję! Pozdrawiam, Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 O ile pamiętam kolega Daresh miał jakiś tani moduł, który robił porządki z przypisaniem kategoriami - może do tego też się nada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts