Jump to content

Neden Olmuyor Çıldıracağım Acil Yardım

ekremlele

Recommended Posts

Merhabalar,
4 gün önce Prestashop kurdum yazılım biraz yavaş ama oldukça güzel, fakat sorunları bir türlü bitmek bilmiyor. Aşağıda ekran görüntüsünde belirttiğim kısımları phpmyadmin'e girip veritabanından değiştirip türkçeleştirdim bir çoğu türkçeleşti fakat bazı kısımlarda hala ingilizce ve latince yazılar duruyor... Ne denediysem olmadı sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürker

post-1319627-0-49386500-1475021917_thumb.png

post-1319627-0-28769100-1475021920_thumb.png

Merhaba,

1. ekran görüntüsünde "Legal Notice" ve "Secure Payment" linklerini back office'deki Tercihler>Bilgiler ve Yardım Seçenekleri menüsünden ilgili sayfaların başlıklarını ayarlaman gerekiyor. Başlıktaki "Information" yazısını da Yerelleştirme>Çeviriler sayfasından "Yüklü modül Çevirileri" içerisinden değiştirebilirsin.

2. ekran görüntüsündeki yazı içeriğini değiştirmek için back office'den Modüller>CMS Bloğu modülüne girip oradaki bilgileri istedğin dillere göre düzenlemen gerekiyor.

Merhabalar,

4 gün önce Prestashop kurdum yazılım biraz yavaş ama oldukça güzel, fakat sorunları bir türlü bitmek bilmiyor. Aşağıda ekran görüntüsünde belirttiğim kısımları phpmyadmin'e girip veritabanından değiştirip türkçeleştirdim bir çoğu türkçeleşti fakat bazı kısımlarda hala ingilizce ve latince yazılar duruyor... Ne denediysem olmadı sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim.

Teşekkürker

Merhaba prestashop sıfırdan kurulum yapın çevirilerinizi aşağıda gösterdiğim alandan yapmalısınız, yanlış bir yol izlemişsiniz...

PPm5zbPAvZSlg8q699ssRU29HeN8Dv.png