xhoraka@gmail.com Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Dobrý den,poraďte mi prosím proč mi v administraci zmizeli thumbnail obrázky v kategoriích, které se pak zobrazují korektně v náhledu kategorie ve výpisu kategorií.. Na počátku jsem je tam měl a nyní jsou pryč, ale na webu se zobrazují Prosí poraďte mi kde je znovu najdu. Díky. Edited September 26, 2016 by xhoraka@gmail.com (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xhoraka@gmail.com Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 On 9/26/2016 at 4:11 PM, xhoraka@gmail.com said: Dobrý den, poraďte mi prosím proč mi v administraci zmizeli thumbnail obrázky v kategoriích, které se pak zobrazují korektně v náhledu kategorie ve výpisu kategorií.. 2016-09-25.png Na počátku jsem je tam měl a nyní jsou pryč, ale na webu se zobrazují 2016-09-25 (1).png Prosí poraďte mi kde je znovu najdu. Díky. Pro upřesnění ... jedná se o to, že v každé kategorii jsem zadával obrázek do hlavičky kategorie a pak také thumbnail, který se pro tuto kategorii zobrazuje ve výpisu kategorií , jak je ukázáno v obrázcích. Oba obrázky se zobrazovali v administraci pod sebou, ale teď z nějakého mě neznámého důvodu thumbnail zmizeli. Na webu se ale zobrazují korektně. Tak nějak nevím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts