Webmast-er Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Witam, Korzystam z płatnego szablonu, lecz zauważyłem, że listowanie produktów zawiera jakieś błędy przez co lista wygląda nieestetycznie. Początek: Koniec: Link do sklepu: [KLIKNIJ] Proszę o pomoc w naprawie wyglądu listy. Z góry dziękuję Webmast-er Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Masz na myśli ostatni produkt na liście? Jeśli tak to dodaj: #product_list { overflow: hidden; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Błędy się zgłasza do dewelopera, on powinien nanieść poprawki. Zamień to: .list li .right_block span.price { display: block; padding: 24px 0 0 0;} na to .list li .right_block span.price { display: block; padding: 0;} Poza tym szablon jest nieresponsywny, wiele na tym sklep traci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Webmast-er Posted September 24, 2016 Author Share Posted September 24, 2016 Nie zgłaszałem tego problemu do dewelopera, ponieważ ja od niedawna sprawuję kontrolę nad tym sklepem i stąd nie mam pewności czy w/w błąd nie jest spowodowany jakimiś nieprzemyślanymi modyfikacjami. Naniesie wskazanej poprawki sprawiło, że przycisk "ZOBACZ" nie wychodzi już za krawędź, ale miałem wrażenie, że ostatnia kolumna jest błędnie wyświetlana (brak krawędzi itp). PS. Co do samego sklepu to oczywiście mam świadomość tego, że brak responsywności jest wielkim minusem, aczkolwiek z uwagi na to, iż wiele modyfikacji zostało wprowadzonych w tym sklepie to teraz jest problem z implementacją innych szablonów i aktualizacją PrestaShop to nowszych wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Webmast-er Posted September 24, 2016 Author Share Posted September 24, 2016 Wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Webmast-er
Witam,
Korzystam z płatnego szablonu, lecz zauważyłem, że listowanie produktów zawiera jakieś błędy przez co lista wygląda nieestetycznie.
Początek:
Koniec:
Link do sklepu: [KLIKNIJ]
Proszę o pomoc w naprawie wyglądu listy.
Z góry dziękuję
Webmast-er
4 answers to this question
Recommended Posts