pikselkomp Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Próbowałem zmieniać wymiary głównego slidera ale mimo to nie działa tak jak chciałem. Czy są gdzieś dodatkowe parametr do zmiany tych wymiarów niż "modules/themeconfigurator/css/hooks.css" ? Dokładnie o co mi chodzi jest w załączniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 A zmniejszyłeś sam slider, czy tylko zwiększałeś te boczne banerki w themeconfiguratorze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 jezeli chodzi o sam glowny banner oraz te boczne, to tutaj ilosci ich pixeli nie znacza za wiele... tylko dobrze by bylo jakby byly proporcjonalne. szerokosci slidera oraz obrazkow bocznych sa ustawiane przez kolumny boostramp (slider col-xs-8, a grafiki col-xs-4 (co razem == 12 - bo na tyle kolumn dzieli boostramp)). i to znaczacy wyznacznik. @pixelcomp zauwaz, ze jak zmieniasz szeroksoc przegladarki to rozdzielczosc zdjec (ich wielkosc) zmienia sie rowniez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts