Newer Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Witam, mam problem z dolną belką. Mianowicie nie wyświetlają mi się tam kategorie. Ktoś wie jak ten problem rozwiązać? Dodatkowo co zrobić żeby odrazu po wejściu na stronę pojawiała się zakładka nowości, a nie tak jak teraz pusta strona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Szablon nie jest standardowy więc ciężko cokolwiek pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Newer Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Szablon to Kids Market. Na domyślnym szablonie jest identyczny problem. (przynajmniej odnośnie kategorii, których nie ma na dolnej belce) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Proszę spróbować odinstalować + ponownie zainstalować blok kategorii. Bez większego zapoznania raczej nie pomożemy.Link do sklepy mógłby wykluczyć pewne przypadki - typu css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Newer Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Www.donoj.pl Nie dawałem linka bo reklamy nie chciałem robić Jak wrócę do domu to spróbuję jeszcze odinstalować wtyczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 To nie wina css, kategorie nie są ładowane do stopki.Być może jest to kwestia konfiguracji bądź moduł nie działa prawidłowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Newer Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Wieczorem spróbuję jeszcze te wtyczkę usunąć i zainstalować ja raz jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Newer
Witam,
mam problem z dolną belką. Mianowicie nie wyświetlają mi się tam kategorie. Ktoś wie jak ten problem rozwiązać?
Dodatkowo co zrobić żeby odrazu po wejściu na stronę pojawiała się zakładka nowości, a nie tak jak teraz pusta strona.
6 answers to this question
Recommended Posts