basar67 Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Merhaba,çoğunuzun bildiği gibi yakın zamanda Prestashopun 1.1 sürümü çıkacak. 1.0 türkçe çevirisinde hatalar veya eksikler mevcut. Zamanım fazla olmadığından yeni çeviri yapmak istemiyorum. Mevcut dört dörtlük türkçe dil çevirisi olan varsa, lütfen bu konu altında dosya eki olarak eklesin. Daha sonra ben bunları inceleyip PrestaShop takımına gönderecem, ve yeni sürüme bu dil paketi eklenecek.Dosyayı gzip formatında buraya eklemenizi rıca ediyorum.Kolay gelsin...Not: Özellikle modül çevirilerinde eksikler var !!! (yeni modüller) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mudisel Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Merhaba çeviriyi tamamladım.Yine gözden kaçan eksikler varsa haber vermeniz yeterli.1.0 sürümü içindir. tr.gzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Arkadaşlar bu dil paketini nasıl kuruluma dahil ederiz? yani kurulumdan sonra içe aktar demek yerine ,ben bu dosyayı neyin içine atarsam prestashop kurulduğunda otomatik olarak bu dil paketide kurulmuş olur ?Yardımlarınızı bekliyorum... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Arkadaşlar bu dil paketini nasıl kuruluma dahil ederiz? yani kurulumdan sonra içe aktar demek yerine ,ben bu dosyayı neyin içine atarsam prestashop kurulduğunda otomatik olarak bu dil paketide kurulmuş olur ?Yardımlarınızı bekliyorum... Dil dosyalarını kurulup paketine dahil edebilirsiniz.İzleyeceğiniz yolu aşağıda açıklıyorum.1- Kuruluma dahil etmek istediğiniz dil paketinin bulunduğu “trgzip” klaörünü açın.2- içinden (mails, modules, themes, translations) adında 4 adet klasör çıkacaktır.3- bu klasörlerin alt klasörlerinde bulunan “tr.php” dosyalarını, prestashop’unkurulum klasöründe bulunan aynı isim klasör ve alt klasörlerindeki “tr.php”dosyalarıyla değiştirin.Yalnız bu işlem biraz zaman ve dikkat ister.Selamlar…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Ben windowsada tr.gizp klasorunu win rarla açtım ama malesef tek klasor çıktı ve onuda notepad++ ile açtım ve bir sürü başlık var 4 adetten daha fazla .Sziin dediğiniz gibi tr.gzip klasorunden 4 adet klasor çıkmadı ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Ben windowsada tr.gizp klasorunu win rarla açtım ama malesef tek klasor çıktı ve onuda notepad++ ile açtım ve bir sürü başlık var 4 adetten daha fazla .Sziin dediğiniz gibi tr.gzip klasorunden 4 adet klasor çıkmadı ! Aşağıda verdiğim linkten "7-Zip" programını indir.link: http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z457.exe Programı kur. ve çalıştır.dışarıya aktarmak istediğin "trgzip" dosyasına sağ tıkla.Dosyaları çıkart seçeneğini kullan.çıkan dosyayı bir daha sağ tıklayıp dosyaları çıkart dedikten sonradaha önce belirttiğim 4 adet klasör gözükecektir.neticeyi bildirirsen sevinirim.Selamlar..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 sagol yardımlar için 4 adet dosya çıktı şimdi onları kuruluma ekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 sagol yardımlar için 4 adet dosya çıktı şimdi onları kuruluma ekliyorum. Birşey değilSelamlar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Kurulumu yaptım artık dil paketiyle beraber yüklweniyor yakında sizlerle paylaşcam bu kurulumu ama bir kaç eksiği var hala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 selam arkadaşlar yaa benim indirdiğim scprint de tr dosyası yok bunu nasıl yapacaz bi yardım edermisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 arkadaşlar zahmet olmasaprestashop 1.0 paketine şu dil dosyasını ekleyerek paylaşırmısınız...biz tekrar kurarız prestashopu ...umarım yarı çeviri değildir ...tam çeviri deniyor yönetim paneli yarı türkçe yarı ingilizce,modüllerde bi sürü çeviri hatası...genede emeğinize sağlık...siz olmasanız bizim yapabileceğimiz işler değil bunlar.....şimdiden teşekkürler,kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
turkce Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 bendede 1 adet dosya çokıyor :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
turkce Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 4. sürümün için boşmuş 3. indirdim, kurulmuş hazır presta ya nasıl eklemeliyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
turkce Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 site türkçeleşti ama admin panelini nasıl türkçeleştiricem Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxiGeN Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Selam arkadaşlar ben bu dil sürümünü gzip i kendi sisteminden indiripte gzip olarak import ediyorum fakat hiç bir işlem gerçekleşmiyor ne yapmam gerekiyor bir türlü yapamadım ayrıca gzip dosyasını 7zip ile acmayı denedim bi klasör içinde tr dosyası cıkıyor ve bozuk kodlar var içerisinde yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmankarakus Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 1.4 türkçe dil paketi hatalı 1.3.6 dil paketini dene Link to comment Share on other sites More sharing options...
61mustafaaydin Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts