skrzynia87 Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 (edited) Witam Wszystkich Jest to moje pierwsze zapytanie na forum, proszę o wyrozumiałość. Mam obecnie nie tyle co problem a zagłostkę, której mi ciężko sprostać. Korzystam z najnowszej wersji presty oraz szablonu brazen. Wszystko ładnie pięknie, wiele problemów rozwiązałem poprzez odnalezienie wątków na forum, jednak odnalazłem małe niedociągnięcie w szablonie, tłumacząc krótko: Korzystam z zakupów na jednej stronie I np opcja dostawy jest w formie listy do zaznaczenia Natomiast płatność trzeba wybrać poprzez kliknięcie na interesującą nas opcję i tu chciałbym aby po kliknięciu czy to na płatność przelewem czy online czy za pobraniem cały div był podświetlony np na szaro Obecnie można powiedzieć nic się nie dzieje wizualnie po kliknięciu co może wprowadzać w błąd. Bardzo proszę o jakieś rozwiązanie;) Edited September 22, 2016 by skrzynia87 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 W pliku global.css na samym końcu dodaj sobie .active { border: 2px solid #1eff2f!important; } Jeśli chcesz tylko dla modułów płatności to: .payment_module > .active { border: 2px solid #1eff2f!important; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzynia87 Posted September 18, 2016 Author Share Posted September 18, 2016 Podziękował, o to chodziło;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts