cz_maca Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Ahoj, dobrý den, mám menší problém. Snažím se napojit obchod na heureku, ale napsali mi, že tam jsou nějaké chybné URL s obrázky (zobrazují se pouze otazníky) Po pročtení některých rad na internetu, jsem provedl Regeneraci miniatur u - Produkty - home_default se mi na všech produktech objeviili náhledy s otazníkem - takže se mi to celé rozhodilo..nevíte prosím, jak to napravit tak, aby se zobrazily všude náhledy a pak nebyl problém s napojením na heureku?? Dále mi také vyskakuje chyba, že regenerace byla pouze částečná a vypršel čas strávený na serveru. děkuji za odpověď Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Obrázek s otazníkem znamená, že miniatura nebyla vygenerovaná. Regenerování je správný postup, jen při velkém počtu obrázků a nízkěm časovém limitu serveru se to často nepovede napoprvé. Je potřeba to opakovat pořádk dokola až do úplného úspěchu s volbou 'nemazat staré miniatury' (nebo tak nějak je to tam napsané). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz_maca Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 díky za radu, vcelku to proběhlo vše dokonce - aktualizoval jsem to snad asi 3 dny (hrůza). Každopádně je rozdíl mězi různými variantami u regenerace miniatur? Já zvolil pouze regenraci u produktu a formát "home_default". Je rozdíl mezi ostatními formáty? Jde o to, že teď se mi páruje zboží na heureku, ale už teď vidím nespárované produkty, kde je opět v url obrázku otazník... je potřeba provést jiný - menší formát? Děkuji za odpovědi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Musíte si vygenerovat všechny miniatury které se vám zobrazují někde v shopu nebo i ty které vkládáte do xml feedu pro srovnávače, případně alespoň ještě tyto pokud už jiné nepotřebujete a jsou správně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts