ladin70 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 zdravim,z duvodu nabidky VO dodavatele (vyuziti jejich engine) nakonec prestu vyuzivat nebudu,bohuzel (pro mne) jsem jiz zakoupil nektere moduly a investoval penize zbytecne,nabizim tedy nektre placene moduly jako je NAKUP BEZ REGISTRACE (v cestine, bez jakychkoliv problemu),KOMENTARE KE ZBOZI PRO NEREGISTROVANE (prispivat muzou i neregistraovani, se spravou v BO - mazani komentaru, prohlizeni, nastaveni atd.) A NEKTERE DALSI.byl bych rad, kdyz by se mi vratilo alespon to, co jsem investoval .. dikyinfo pres PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
delli78 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Ahoj, jaké moduly máš a kolik za ně chceš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladin70 Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 delli: napis mi soukromou zpravu nebo mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Urban Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 ahoj, posli svou nabidku na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts