pikselkomp Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Mam problem z importem CSV. Ustawiłem sobie kolumny, które chcę zaimportować, również w pliku CSV usunąłem zbędne kolumny. Kolumny ustawione w sklepie przy imporcie zgadzają się z tymi w pliku CSV. Mimo wszystko przy imporcie nie wyświetla się np. nazwa produktu, zupełnie nie wiem czemu skoro jest w pliku. (załącznik) Może usunąłem jakieś znaczące kolumny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Nie musisz usuwać kolumn przed importem po to masz mapowanie kolumn, jesteś pewny że wgrałeś nowy plik, czy zaciągasz dane z pierwszego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikselkomp Posted September 12, 2016 Author Share Posted September 12, 2016 Usunałem zbędne kolumny w pliku z tego względu, iż było ich za dużo, a łatwiej się pracuje na tym co jest istotne. Z tego co widzę do prest można wciągać każdy plik i sobie dostosować, która kolumna za co odpowiada. Sądze, że usunięcie kolumn nie ma znaczenia. Tylko w czym jeszcze może być problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts