lnoske Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 (edited) Witam, poszukuję modułu (może być płatny) CMS lub Bloga, który ma zapewnić możliwość tworzenia artykułów jak w Wordpress z możliwością podpięcia jego kategorii do top menu. Obecne, które znalazłem pozwalają na podpięcie pozycji głównej typu "Blog" do top menu, zaś ja potrzebuję w tym BLOGU/CMSie utworzyć np. 5 kategorii, w każdym z nich podkategorie i na trzecim poziomie artykułu. Czyli: Kategoria_1 (widoczne w górnym menu) |_Podkategoria 1.1 (widoczne w górnym menu jako submenu - Kategoria 1 rozwijalna) |___Artykuł 1 |___Artykuł 2 |___Artykuł 3 |_Podkategoria 1.2 (widoczne w górnym menu jako submenu - Kategoria 1 rozwijalna) |___Artykuł 1 |___Artykuł 2 |___Artykuł 3 Kategoria_2 Kategoria_3 Obecnie korzystam z szablonu: http://laberthemes.com/demo/noraure/en/ który MegaMenu i Blog ma w sobie, ale nie zapewniają takiej funkcjonalności. Z góry dziękuję za pomoc. Edited September 9, 2016 by lnoske (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Powinieneś szukać odpowiedniego modułu menu, a nie bloga Sam moduł bloga nie ma nic do rzeczy do dodawania jego linków w menu, jednakże linki i tak będziesz musiał wprowadzać ręcznie bo praktycznie żaden blog nie jest zintegrowany z modułami menu bo i nie ma sensu tego robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lnoske Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Dziękuję za odpowiedź. Kupiłem własnie jeden moduł do menu i masz rację. Można bez problemu podpinać np. strony z CMS i kategorie. Trochę ułomnie to działa, bo nieraz w menu zaciąga nie tylko pozycje kategorii, ale i znajdujące się niżej artykuły, ale to pewnie zależy już od modułu. Dzięki za naprowadzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts