_bugs Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Mam prosbe o pomoc w kolejnym temacie, na stronie produktu nie dziala mi funkcjonalnosc "Zobacz wieksze". Normalnie pojawialo sie nowe okno z fotka - pomijam jej rozmiar ale na ta chwile jest to nieklikalne. Kolejny przyklad funkcjonalnosci, gdzie na tescie mam ok i nie umiem!!! doszukac sie roznicy:( Moze mi cos podpowiecie?? Mozna to zobaczyc na karcie kazdego z produktow. Presta 1.6.1.6, Magari, www.tentazioni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Masz błędy w konsoli, najpierw je popraw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Mam prosbe o pomoc w kolejnym temacie, na stronie produktu nie dziala mi funkcjonalnosc "Zobacz wieksze". Normalnie pojawialo sie nowe okno z fotka - pomijam jej rozmiar ale na ta chwile jest to nieklikalne. Usuń plik ".htaccess" z katalogu sklepu po czym wygeneruj go ponownie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_bugs Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Usunalem .htaccess i wygenerowalem raz jeszcze ale nie bardzo dalo cokolwiek:( Jesli chodzi o ten blad owlCarousel to nie bardzo wiem jak sobie z nim poradzic niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts