kankenan Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Merhabalar,Reklam modülünü ftp de kopyaladım ve başka bir isimle oluşturdum amacım 2. bir reklam modülü eklemekti ama beceremedim. sadece blog lara resim ekleyecegim yardımcı olurmusunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Merhaba,modülü kopyalamak (clone) için, klasör adını değiştirmek yeterli değil. Module ait php dosyasınıda düzenlemen gerekiyor. Ben size 2ci bir reklam kutusu eklemeniz için reklam modülü kopyalayıp eke ekledim. Modül içerisindeki php dosyasını incelerseniz, nasıl kopyalandığını fark edeceksiniz.Kolay gelsin... blockreklam.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kankenan Posted September 18, 2008 Author Share Posted September 18, 2008 çok teşekkür ederim verdiginiz dosya çalıştı tasarımımı bitirdikden sonra burada da yayınlayacagım umarım begenirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 1.5.2.0 versiyonu kullanıyorum mevcut varsayılan modüllerden aktif ediyorum konfigüre ediyorum sayfada çıkmıyor. aksine modül kayboluyor. aktif değil yapıyorum çıkıyor. alta kopyaladığım yazı çıkıyor. tercihlrler kategorisinde- mağaza iletişmi olan yere adres bilgilerini girdim doldurdum Kontrol: Bu modülü kullanmanız için, adres bilgileriniz belirlenmiş olmalı If you want to be able to fully use the AdminModules panel and have free modules available, you should enable the following configuration on your server: - Enable allow_url_fopen www.sislisosyetepazar.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts