Jump to content
  • 0

Wygląd koszyka

Krzychu86

Question

Witam,
Po aktualizacji kilku modułów (w tym blok koszyka) mój sklep się rozjechał. Na szczęście sklep jeszcze nie ruszył, ale już go dopracowuję.
Czy mogę wrócić do poprzedniego koszyka - tylko belka koszyk (bez szczegółów tak jak teraz). W tym samym czasie pasek wyszukiwania bardzo brzydko wygląda, rozjechał się również blok społecznościowy.

16 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Na chwilę obecną najlepsze wyjście to wgranie plików z przed aktualizacji o ile takowe posiadasz.

Jeśli nie to niestety musisz uporać się z błędami w kodzie albo np wrzucić pliki z paczki instalacyjnej.

Zawsze i bezwzględnie przestrzegaj 1 zasady. Jeśli coś robisz na plikach w sklepie to ZAWSZE musisz mieć KOPIĘ bazy i plików. Teraz masz jeszcze lajtowo, bo sklep nie działa, ale jak ruszy i zrobi się taki babol to będziesz miał nie wesoło.

• 0

Już wiem w czym był problem: Zainstalowałem moduł Ship To Pay - dopiero teraz zauważyłem że jest przeznaczony do wersji 1.5 a ja mam 1.6.1.

Wykupiłem kurs na jednej z platform - robiłem wszystko wg niego i to z tego kursu miałem ten moduł (kurs na wersji 1.6)... Ale najważniejsze to uczyć się na swoich błędach.

Ma ktoś może ten moduł do wersji 1.6.1.6?

Dziękuję wszystkim za pomoc i poświęcony czas.

• 0

Jak już instalowałeś jakieś inne wadliwe to może trzeba go zainstalować w poprawny sposób tzn. odinstalować wszystkie tego typu moduły, usunąć pliki które są dodane do katalogu override przez te moduły, usunąć plik class_index.php i dopiero wtedy zainstalować ten moduł.