Jump to content
  • 0

Pole tekstowe (Dostosowanie produktu) w miejscu gdzie znajdują się kombinacje produktu

Rootar

Question

Witam,

Czy wie ktoś z Was, jak umieścić pole tekstowe zaraz nad opcją Dodaj do koszyka przy wyborze produktu? Aktualnie znajduje się na samym dole pod opisem produktu, lecz jest to dosyć mało widoczne miejsce. Przy wyborze produktu klient musi wybrać jedną z wielu opcji, i ją wpisać. Opcji jest na tyle dużo, że niewygodnym rozwiązaniem byłoby użycie np. listy. 
Z góry dziękuję za pomoc,

Pozdrawiam Artur Mokrosiński

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Niestety podczas edycji tego fragmentu kodu nie zauważam żadnych zmian na stronie. Już wcześniej dodarłem do tego pliku, lecz po kilku próbach bez skutku postanowiłem napisać ten temat. Nawet przy usunięciu tego całego fragmentu kodu nic się nie zmienia. Być może robię coś źle. Proszę o dalszą pomoc.

• 0

Jeśli wywalasz część kodu i nic się nie dzieje to znaczy, że masz włączony cache, który na czas modyfikacji w szablonie musisz mieć albo wyłączony albo ustawione by kompilowało pliki za każdym razem jak zostanie dokonana jakaś zmiana.

Nie wiem którą masz obecnie wersję, ale w 1.6 masz tą opcję w Zaawansowane > Wydajność

Do zaznaczenia opcje :

- Skompiluj ponownie szablony jeżeli pliki zostały zaktualizowane

- Wyczyść pamięć podręczną za każdym razem kiedy coś zostanie zmienione

• 0

Jednak pojawił się kolejny problem. Po przeniesieniu w inne miejsce tego elementu strony. I wysłaniu zapisanych zmian, które wprowadziło się w pole tekstowe wyskakuje strona z błędem "Jest 1 błąd: Wypełnij wszystkie wymagane pola, potem zapisz zmiany."

Kod początkowy: http://pastebin.com/26mHp6vh

Kod po edycji: http://pastebin.com/7KZKbYFa

Może ktoś z was wie, gdzie leży problem? Kod który przenosiłem zaczynał się od miejsca {if isset($product) && $product->customizable]} do miejsca w którym kończy się ten {/if}

Edited by Rootar (see edit history)