Jump to content
  • 0

Fatal Error po 1 Click Upgrade.

neseser

Question

Cześć. Potrzebuję pomocy. Aktualizowałem ostatnio sklep addonem 1 clikc upgrade i wszystko poszło ok. Dostałem na końcu operacji info, ze będę musiał się zalogować jeszcze raz do panelu. No ok, tak chciałem zrobić, ale przy wejściu na mojego admina (także z /index.php?controller=AdminLogin) wyskakuje fatal error. Jak wchodzę na stronę główną, to wszystko jest ok (i tak teraz strona ma odpaloną obsługę techniczną, bo 1 click upg tego wymagał). Próbowałem kilka sposobów, które wyczytałem w necie, ale nic; za żadne skarby nie dostałem się do panelu admina.

adres: /mojadmin/

błąd: Fatal error: Class 'AdminController' not found in /public_html/sklep/controllers/admin/AdminDashboardController.php on line 27

adres: /mojadmin/index.php?controller=AdminLogin

błąd: Fatal error: Class 'AdminController' not found in /public_html/sklep/controllers/admin/AdminLoginController.php on line 27

I tak wszędzie jest problem z tą klasą, jeśli wchodzę na adresy w adminie. Czy to tab=adminbackup, tab=admintools, etc...

Pobrałem ze strony presty najnowszą wersję i starałem się porównać kod. Było ok, wątpie żebym coś przeoczył.

Generalnie z tego co pamiętam to usuwałem cache i nie pomagało. I jeszcze jakieś tam drobne pierdoły.

Znalazłem w folderze classes plik AdminController.php czy coś takiego, więc nie wiem czy o niego chodzi, czy też nie.

Z prestą mam doczynienia może z 5 raz, tak więc proszę o pomoc. Może Wam coś przyjdzie do głowy :<

Jak będziecie potrzebować jeszcze jakichś informacji, to pytajcie.

3 answers to this question

Recommended Posts