maniera Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Witam, Jeszcze w budowie ale już kończymy i chcielibyśmy ją uruchomić. |Chodzi o womet-tech.pl/v2Jeżeli chodzi o FTP : Folder compile i cache w smartach katalogu głównego wyczyszczone. Jeżeli chodzi o ustawienia wydajności w PA to jak na screnach. Strona ma trochę podkategorii / 400 produktów i 600 klientów - produkty i klienci przeniesieni z presty 1.4.4 Nie wiem co zrobić już próbowałem wszystkiego o czym wiem ... strona leży na hekko. Dzięki. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Wyłącz i odinstaluj niepotrzebne moduły. Sprawdź prędkość wczytywania poszczególnych sekcji sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniera Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 Dzięki za info, odinstalowanie niektórych modułów niestety nie przyniosła żadnego efektu, Ale nakierowało mnie to że faktycznie któryś moduł może spowalniać działanie presty i w pierwszej kolejności do głowy przyszedł mi zakupiony moduł od Nethercott Constructions czyli AJAX Rozwijana Kategorie v3.2.0 - Dynamicznie ładuje kategorie produktów i prezentuje je w rozwijanego menu zastosowaliśmy to w celu wyszukiwania produktów po marce, modelu i roczniku motocykla i musimy to mieć po wyłączeniu tego modułu Presta śmiga ale co teraz jak ten moduł jest potrzebny :/ czy znacie może jakiś inny czy kwestia optymalizacji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts