soruyok Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Merhaba, vergi tanımlarında ve fatura PDF'inde Vergi detayları kısmında vergi oranı 8.000 % olarak gözüküyor. Bunu ilgili yerlerde % 8 şeklinde nasıl gösterebilirim? Faturanın üst kısmında bulunan KDV oranını düzeltebildim ancak diğerlerini hangi tpl içinden düzelteceğimi bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Öncelikle bu güzel soru için tebrik ederim prestashop/pdf/invoice.tax-tab.tpl dosyasını açın (normalde) 71. satır {$line.rate} % Bölümünü aşağıdaki ile değiştirin % {$line.rate|string_format:"%d"} Not 1: Denemedim Not 2: Percentage işaretini sola aldım. 8% yerine %8 şeklinde görünecek. (Diğer ülkelerde genelde sağa yazılır, bizim yerel fatura imlamızda sola yazılır) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soruyok Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Yardımınız için teşekkürler, sorunum düzeldi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Yardımınız için teşekkürler, sorunum düzeldi. Rica ederim iyi alışverişler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizyon Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 (edited) Öncelikle yeni bir Prestashop kullanıcı olarak merhaba % işaretinin sağda olma sorununu genel olarak sitenin tamamında yaşamaktayım ne yaptıysam olması gereken konuma alamadım, bununla ilgili bir ayar varmıdır ? Son olarak aşağıdaki resimde görebilceğiniz gibi 12% KAZANIN şeklinde yazmakta ben bunu yüzde olarak değil toplam TL indirimini göstermek istiyorum mümkünmüdür ? (Ana sayfa ve ürün kategorilerinde yüzde olarak yazmasını sadece ürün sayfasında TL olarak çıkmasını istiyorum indirimin) PrestaShop sürümü: 1.7.3.4 Teşekkürler. http://prntscr.com/k15lpk Edited June 30, 2018 by vizyon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhanatak Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Konuyu hortlatmak gibi olmasında 1.7.6.4 de nasıl yapabilirim ? /pdf/invoice.tax-tab.tpl içinde bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 On 6/24/2020 at 9:45 PM, orhanatak said: Konuyu hortlatmak gibi olmasında 1.7.6.4 de nasıl yapabilirim ? /pdf/invoice.tax-tab.tpl içinde bulamadım. Mahmut Bey'in yukarda bahsettiği seçenek, 1.7.6.5'te AnaDizin/pdf/invoice.tax-tab.tpl dosyasında 70-72. satır aralığındadır: <td class="center white"> {$line.rate} % </td> 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts