Biernacki Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Witam, Problem pojawia się gdy wchodzę w panelu -> Klienci -> Koszyk zakupów: [PrestaShopException]Invalid address #67 Proszę o sugestie, co należy poprawić, aby strona zaczęła się prawidłowo wyświetlać. Domyślam się, że to ingerowanie w database ewentualnie core files - nie chcę niczego namieszać. Cała reszta działa prawidłowo. Problem (jedynie możemy się domyślać) mógł pojawić się przy manualnym dodaniu klienta. Usunięcie go nie przywróciło poprawnego działania Uprzedzę kilka pytań: - presta shop v 1.6.1.1 (nie aktualizowałem) - nie dodałem nowych wtyczek, nie aktualizowałem ich W załączniku lub tutaj ( http://biernacki.website/trash/presta.png ) pełny opis błędu. Pozdrawiam, Biernacki Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pierzo Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Podbijam, mam ten sam problem w 1.7.3.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Biernacki
Witam,
Problem pojawia się gdy wchodzę w panelu -> Klienci -> Koszyk zakupów:
[PrestaShopException]
Invalid address #67
Proszę o sugestie, co należy poprawić, aby strona zaczęła się prawidłowo wyświetlać.
Domyślam się, że to ingerowanie w database ewentualnie core files - nie chcę niczego namieszać.
Cała reszta działa prawidłowo.
Problem (jedynie możemy się domyślać) mógł pojawić się przy manualnym dodaniu klienta. Usunięcie go nie przywróciło poprawnego działania
Uprzedzę kilka pytań:
- presta shop v 1.6.1.1 (nie aktualizowałem)
- nie dodałem nowych wtyczek, nie aktualizowałem ich
W załączniku lub tutaj ( http://biernacki.website/trash/presta.png ) pełny opis błędu.
Pozdrawiam,
Biernacki Marcin
1 answer to this question
Recommended Posts