2grosiek7 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Mam zapytanie odnośnie popupu po dodaniu do koszyka w domyślnym szablonie PS 1.6. Wyświetlają mi się w dwóch wierszach informacje, a chciałbym, aby zamiast wierszy byłyby to kolumny. W załączeniu screeny obrazujące, o co mi chodzi. inne pytanie - czy można ten popup wyłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Opcji wyłączenia nie ma natomiast można to zrobić w kodzie, tak samo zmienić sposób wyświetlania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 2grosiek7 Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Dla potomnych - odpowiada za szerokość parametr w global.css: col-md-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Dla potomnych napisze że tego parametru w pliku css nie powinno się zmieniać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Moduł "Blok koszyka" Koszyk - Ajax - NIE wyłączy okno modalne koszyka. A zmiana klasy col-md-6, tak jak pisze endriu107 rozwali cały szablon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 2grosiek7 Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Moduł "Blok koszyka" Koszyk - Ajax - NIE wyłączy okno modalne koszyka. A zmiana klasy col-md-6, tak jak pisze endriu107 rozwali cały szablon. Nie wiem - mi nie rozwaliła Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Nie wiem - mi nie rozwaliła Jeśli masz firefoxa to: Narzędzia -> Dla twórców witryn -> Widok trybu responsywnego I zobacz jak wygląda szablon na małych urządzeniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 2grosiek7 Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Jeśli masz firefoxa to: Narzędzia -> Dla twórców witryn -> Widok trybu responsywnego I zobacz jak wygląda szablon na małych urządzeniach. Nigdzie nie ma problemu. Ta sama klasa odpowiadała u mnie za wysokość popupu, jak i szerokość belki płatności COD. Z COD wywaliłem tą klasę, natomiast sam parametr width zmniejszyłem do 50%, bo wcześniej ustawiałem na 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
2grosiek7
Mam zapytanie odnośnie popupu po dodaniu do koszyka w domyślnym szablonie PS 1.6. Wyświetlają mi się w dwóch wierszach informacje, a chciałbym, aby zamiast wierszy byłyby to kolumny. W załączeniu screeny obrazujące, o co mi chodzi.
inne pytanie - czy można ten popup wyłączyć?
7 answers to this question
Recommended Posts