wiewior Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Witam Przesiadłem się niedawno z presty 1.5 na 1.6 i niestety mam problem mimo czytania przeróżnych informacji na stronach. Chodzi o to, że po dodaniu przewoźnika, przy próbie zakupu produktu pojawia mi się informacja: Wybrany produkt nie może być dostarczony przez dostępnych przewoźników. Proszę zmienić zawartość koszyka. W lokacji mam zaznaczoną tylko Polskę aktualnie, reszta będzie później, ale nie o to chodzi. Muszę zaznaczyć wszystkie możliwe kraje, wtedy problem teoretycznie się rozwiązuje. Niestety tylko teoretycznie bo wtedy przy zakupie pokazuje opłatę za przewoźnika 2,46 zł a w ustawieniach mam zupełnie inną kwotę. Przy próbie zawyżenia kwoty nic się nie zmienia i ciągle wskazuje tę kwotę. Szukałem sposobu naprawy tego sam, nie chcąc wam zawracać głowy, jednak nie umiem tego zrobić i proszę was o pomoc. Magazyn wyłączony mam jak coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiewior Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Rozumiem, że nikt nie zna przyczyny tego problemu ? Być może jest to wina najnowszej wersji PS ? Może powinienem wrócić na 1.5 i tam by było już dobrze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts