eci_kluczbork Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) Witam. Skracają mi się nazwy produktów, chciałbym to usunąć, by wyświetlały się całe, prócz tego chciałbym wprowadzić parę kosmetycznych zmian opisanych na poniższym zdjęciu: Link do strony: http://eci.com.pl/pl_new/20-drabiny-podesty-schody-przejscia Z góry dziękuję za pomoc Edited August 25, 2016 by eci_kluczbork (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 otwieramy plik szablonu: product-list.tpl zwykle ściężka wygląda tak: themes/twoj-szablon/product-list.tpl odnajdujemy kod: <a class="product-name" href="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}" title="{$product.name|escape:'html':'UTF-8'}" itemprop="url" > {$product.name|truncate:45:'...'|escape:'html':'UTF-8'} </a> usuwamy |truncate:45:'...' albo zwiększamy 45 do innej wartości (jest to liczba znaków - tyle będzie miała nazwa, reszta będzie ucięta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eci_kluczbork Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 Zmieniłem w zasadzie we wszystkich plikach szablonu Truncate na 100 i nic się nie zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 być może jest to moduł, który nie wykorzystuje product-list.tpl do budowy listy produktów, wtedy konieczne jest zmodyfikowanie pliku .tpl tego modułu, który jest odpowiedzialny za tworzenie listy produktów. niestety, nie wiem co to jest za moduł (o ile jest to moduł) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Masz włączoną kompilacje, czyścisz pamięć podręczną po zmianach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eci_kluczbork Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Wyczyściłem cache, usunąłem występowanie "Trucnate" w każdym pliku, mam włączoną kompilację i nic. Dalej "zawija" nazwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 To już kwestia ostylowania masz tam np. text-overflow: ellipsis; overflow: hidden; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
eci_kluczbork
Witam.
Skracają mi się nazwy produktów, chciałbym to usunąć, by wyświetlały się całe, prócz tego chciałbym wprowadzić parę kosmetycznych zmian opisanych na poniższym zdjęciu:
Link do strony: http://eci.com.pl/pl_new/20-drabiny-podesty-schody-przejscia
Z góry dziękuję za pomoc
6 answers to this question
Recommended Posts