Jump to content
  • 0

Edycja płatności czekiem (zapłacę za pomoc)

jadap303921

Question

Witam, męczę się i męczę lecz nic nie wychodzi. Potrzebuje przerobić moduł płatności czekiem na taki który pobiera sama ramkę podsumowania płatności tak jak na screenie poniżej:
f1279f78e27cf.png

Potrzebuje to zrobić aby móc zaincludować poprzez iframe tą ramkę w innym miejscu (dokładnie w nowym katalogu CMS). Płatność czekiem nie jest mi potrzebna dlatego zdecydowałem się ją przerobić. Zdjęcie pokazuje zaincludowaną stronę http://strona.pl/module/cheque/validation
Jak widać kiepsko wygląda cała strona w stronie :D w tym celu potrzebuje aby ten link pokazywał tylko ramkę.
Za pomoc oczywiście jestem w stanie zapłacić. W załączniku dodaje cały folder cheque. Z góry dziękuję za pomoc:)

cheque.zip

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Teoretycznie działa, wszystko poznikało została sama ramka (o którą mi chodziło) ale dodatkowo pozostawało pare innych rzeczy typu "potwierdz zamowienie" "Inne metody płatności " jak usunąć reszte tych zbednych rzeczy żeby została sama ramka ze Stepami. Przekreślone chciał bym wywalić :)2b0b75f7512e5.png

• 0

Właśnie chciałem użyć visibility: collapse; w .cart_navigation w global.css taką ścieżkę mi pokazuje ale zniknie całkowicie a potrzebne mi są te 2 odnośniki do innych metod płatności. Mógł byś podpowiedzieć która linijka w moim folderze z płatnościami czekiem jest za to odpowiedzialna ? Cały folder płatności wrzucilem w 1 poście jako załącznik.

Edit.

Usunałem całą linijkę odpowiedzialną za ten bloczek z payment_execution.tpl (tylko tam ona się znajdowała) wyczyściłem ciastka w panelu admina, lecz efekt zerowy. Jakieś pomysły ?

Edit2.

Już dałem radę, wszystko robiłem w standardowym folderze "modules", żeby zmienić .tpl trzeba było wejść w mój szablon i tam usunać linijkę. Dzięki wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia :)

Edited by jadap303921 (see edit history)