t3mpor4ry Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Dobrý den, nevíte kde (přes FTP) dá nastavit, zkontrolovat výběr poboček u modulu zásilkovna? Po nainstalování a přidání dopravce podle návodu se mi sice zásilkovna přidá do výběru dopravců, ale při dokončování objednávky se mi nezobrazí roletka na výběr pobočky (zakliknout zásilkovnu mohu), ale například u uložeky se okénko s pobočkami zobrazuje. Podpora zásilkovny se mi po 5 dnech neozvala... Děkuji za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Jaká je adresa shopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Nepouzivas nejaky one page checkout modul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3mpor4ry Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Jaká je adresa shopu? candystars.cz Nepouzivas nejaky one page checkout modul? prozatim pouze defaultni one page checkout, ktery je zabudovany primo v preste Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Na stránce objednávky je JavaScript chyba TypeError: window.packetery is undefined window.packetery.jQuery(function() { objednavka (line 1011, col 3) takže jestli ten modul používá JavaScript, tak to vždy selže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3mpor4ry Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Na stránce objednávky je JavaScript chyba TypeError: window.packetery is undefined window.packetery.jQuery(function() { objednavka (line 1011, col 3) takže jestli ten modul používá JavaScript, tak to vždy selže. určitě to přes JS pojede, nemáte nějakou zkušenost, kde přesně nadefinovat to window.packetery? pravděpodobně to bude soubor packetery.php (alespoň tak to má řešeno i ulozenka) ale co kde kam doplnit už neopíšu... reinstal modulu nepomohl, již jednou jsem jej reinstaloval a při opětovné instalci házel chybu takže jsem musel smazat cache/class_info.php a override/classes/Carrier.php, poté jsem modul mohl opět nainstalovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Skús toto. Používam kúpený modul na jednostránkové objednávanie a tiež som mal problém, že sa mi tam nezobrazovali pobočky. Toto je upravená verzia modulu priamo od zásielkovni: https://github.com/Zasilkovna/prestashop/tree/easypay Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3mpor4ry Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Skús toto. Používam kúpený modul na jednostránkové objednávanie a tiež som mal problém, že sa mi tam nezobrazovali pobočky. Toto je upravená verzia modulu priamo od zásielkovni: https://github.com/Zasilkovna/prestashop/tree/easypay ozkouseny vsechny verze, bohuzel vsechny delaji to same ono se to okenko na vyber pobocky objevi asi na 1sec, ale pak jakmile se stranka "donacte", tak zmizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Tak to potom jedine napísať priamo na zásielkovnu. Mne na SK pomohli, do troch dní to bolo spojazdnené. Skús napísať našej zásielkovni keď česká neodpovedá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3mpor4ry Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 zkusil jsem napsat na tu SK, ceska by potrebovala pristup do FTP, aby se na to mohli podivat... uvidime co jak pomuze slovenska podpora, jinak mi nic jineho asi nezbyde Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardon Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 vyřešil jste nějak ten problém, zdá se že mám stejné potíže Link to comment Share on other sites More sharing options...
papirnicek Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Vyřešil prosím někdo tento problém. Mám zřejmě stejné potíže. Zkoušel jsem 2x podporu Zásilkovny. Pán odpověděl, že se na to podívá, a potom se na to vždy vybodl. Problém spočívá v tom že se tlačítko "Prosím vyberte místo odběru" nezobrazuje pouze u 5ti krokové objednávky. U objednávky na jedné stránce se zobrazuje. Na jednom našem eshopu to funguje bezchybně. Na druhém musíme používat jednokrokovou objednávku. Jenže u té je zase problém, pokud zákazníci dělají zpětné kroky při platbě kartou. Proto bych potřeboval používat 5ti krokovou objednávku. Chyba není v modulu, chyba je určitě v našem eshopu. Zkoušel jsem překopírovat šablonu z funkčního eshopu a to taky nepomohlo. Myslím, že problém nastínil tuk66, ale jak to mám prosím vyřešit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts