Jump to content
  • 0

Problemy z PS - proszę o pomoc

Schnap

Question

Jakiś czas temu sklep się posypał z niewiadomych przyczyn(wtedy stał jeszcze na 1.5). niestety ostatni backup w miedzy czasie się nadpisał.

Poznikały zdjęcia niektórych produktów.(tych najstarszych problem nie dotknął). Produkty o których mowa nie można usunąć.

oprócz tego katalog(300pozycji) w back office potrafi się ładować 40-80 sekund(kiedyś było to 2-5s)

Zaktualizowałem do wersji 1.6 licząc że przyniesie to jakieś efekty, ale niestety bez zmian.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Aktualizację sklepu między wersjami należy przeprowadzać w ostrożny sposób. Odradzam tego typu działań osobom, które nie miały z tym wcześniej styczności.
Najlepszym rozwiązaniem w chwili aktualnej jest wysłanie wiadomości do obsługi serwera z prośbą o przywrócenie danych z dnia gdy wszystko działało jak należy.  

• 0

Aktualizację sklepu między wersjami należy przeprowadzać w ostrożny sposób. Odradzam tego typu działań osobom, które nie miały z tym wcześniej styczności.

Najlepszym rozwiązaniem w chwili aktualnej jest wysłanie wiadomości do obsługi serwera z prośbą o przywrócenie danych z dnia gdy wszystko działało jak należy.  

Tak też w pierwszej kolejności robiłem, jednak jak już pisałem, kopia którą mieli była już po całym klopsie.

Poza tym winą całego zamieszania nie jest aktualizacja, a tą starałem się robić ostrożnie wg zaleceń znalezionych w sieci.

Reasumując problemy przed aktualizacją i po aktualizacji są takie same.

Edited by Schnap (see edit history)