soruyok Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Merhabalar, PS 1.6.16 kullanıyorum. Mağaza'da gözüken tarih formatını dil içinden G.A.Y olarak değiştirdim. Ancak Admin Panel'de hala Y-A-G olarak gözükmekte. Admin Panelin tarih formatını 1-2 TPL içinde değiştirdim ancak tamamı değişmediği için hepsini tek tek editlemek yerine öncelikle buraya danışayım istedim. Tarih formatı geçen tüm TPL'leri editlemeden admin panel için tarihi nasıl değiştirebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Merhaba, yerelleştierme diller bölmünden türkçe dilini düzenleyiniz. http://prntscr.com/c8yo2g tarih formatını resimde gösterdiğim yerden düzenleyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soruyok Posted August 23, 2016 Author Share Posted August 23, 2016 Safa Bey öncelikle geri dönüş için teşekkürler. Dediğiniz yerden değişikliği yapmıştım. Mağaza ön yüzünde tarih formatı düzeldi ancak Admin panelde gösterge ekranında falan format Y-m-d olarak gözükmeye devam ediyor. Admin paneldeki tarihin de d.m.Y formatında olmasını istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts