lucek Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Witam, produkty importowały mi się do sklepu. Po kilku dniach zauważyłem, że na nowo dorzucane są zdjęcia, które się duplikują kilkukrotnie w 2 000 produktach. Jak to usunąć? zależy mi na tym, by mimo wszystko nie usuwać produktów ze sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Po kilku dniach zauważyłem, że na nowo dorzucane są zdjęcia, które się duplikują kilkukrotnie w 2 000 produktach. tzn. one się dodały kilka razy, czy teraz bez powodu same sie duplikują? np. jednego dnia jest 2 a drugiego 4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lucek Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 no właśnie jednego dnia jest 2 fotki w produkcie, kolejnego już 4 i przy kolejnym imporcie już 6, na chwilę obecną 2k produktów zajmuje mi prawie 40gb w fotkach... za 2 tygodnie zabraknie mi miejca na VPS przy takim stanie rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 ustalmy zatem co powoduje te duplikowanie się zdjęć (tj kiedy to się dzieje) - problem pojawia się w momencie, gdy importujesz jeszcze raz jakieś rzeczy ? - problem pojawia się bez powodu, w dowolnym momencie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lucek Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 Problem dodawania duplikatow już rozważałem. Ja nie wiem jak usunąc je z wcześniej dodanych produktów. Mi nie chodzi o to co powoduje duplikowanie się zdjec. Jak wspomniałem,to się już nie dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lucek
Witam, produkty importowały mi się do sklepu. Po kilku dniach zauważyłem, że na nowo dorzucane są zdjęcia, które się duplikują kilkukrotnie w 2 000 produktach.
Jak to usunąć? zależy mi na tym, by mimo wszystko nie usuwać produktów ze sklepu
4 answers to this question
Recommended Posts