Morier Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Pomohl by mi někdo s českou fakturou do prestashopu. Všechny co jsem tu našel po nakopírování bílá obrazovka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Tak si lama. Uprav si tu základní a určitě nebudeš mít problém, pokud ti ovšem funguje i ta originální. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted May 16, 2010 Author Share Posted May 16, 2010 Tak si lama. Uprav si tu základní a určitě nebudeš mít problém, pokud ti ovšem funguje i ta originální. Tak nakonec jsem to tak udělal mě se jen moc líbila ta faktura od abroucek. A pokud se jedná o tu lamu, nebudu se s tebou tady hádat, vím, že tu hodně lidem pomáháš a asi tě štvou pořád ty otázky dokola ale ber to že sem chodí lidi co s tím nemají moc zkušenosti. Teď mi určitě chceš napsat že maj hledat ale ze zkušenosti si myslím že je to boj s větrnými mlýny. Je teda fakt kdyby prvních několik postu bylo instalace, čeština, česká faktura, a zobrazuje se mi k misto kč ušetřilo by to moc práce. Tyhle jsou asi tady nejčastější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts