gilter74 Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 herhangi modülü sol taraftan sağ veya sağ taraftan sol tarafa almamız nasıl oluyor aşağı yukarı götürebiliyoruz ama sağlı sollu yer değiştremyorum yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 herhangi modülü sol taraftan sağ veya sağ taraftan sol tarafa almamız nasıl oluyor aşağı yukarı götürebiliyoruz ama sağlı sollu yer değiştremyorum yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler Merhaba,modülleri sağdan sola almak için,>>>Yönetim Paneli >>>Modüller >>>Posisyonlar gidiniz ve dilediğinizi modülü 'sürükle bırak' uygulaması ile taşıyınız!Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniCoRN Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 herhangi modülü sol taraftan sağ veya sağ taraftan sol tarafa almamız nasıl oluyor aşağı yukarı götürebiliyoruz ama sağlı sollu yer değiştremyorum yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler Merhaba,modülleri sağdan sola almak için,>>>Yönetim Paneli >>>Modüller >>>Posisyonlar gidiniz ve dilediğinizi modülü 'sürükle bırak' uygulaması ile taşıyınız!Kolay gelsin... bu dediğin yöntemle sadece yukardan aşağıya taşıyabiliyoruz. sol taraftaki bloğu sağ tarafa taşımak için ne yapmak gerekir. bunun cevabı lazım . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 herhangi modülü sol taraftan sağ veya sağ taraftan sol tarafa almamız nasıl oluyor aşağı yukarı götürebiliyoruz ama sağlı sollu yer değiştremyorum yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler Merhaba,modülleri sağdan sola almak için,>>>Yönetim Paneli >>>Modüller >>>Posisyonlar gidiniz ve dilediğinizi modülü 'sürükle bırak' uygulaması ile taşıyınız!Kolay gelsin... bu dediğin yöntemle sadece yukardan aşağıya taşıyabiliyoruz. sol taraftaki bloğu sağ tarafa taşımak için ne yapmak gerekir. bunun cevabı lazım . http://www.prestashop.com/forums/viewthread/4743/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts