Bowler Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Dzień dobry, tak jak w temacie. Mam problem z zakładką Zaawansowane->Informacje Konfiguracyjne. Po wybraniu jej, kręci się kółko... mieli... i nic się nie dzieje. Nie wyskakuje żaden błąd. Ewentualnie się wyloguje po paru minutach lub błąd 500. Włączony debug nic nie pokazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bowler Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Po kilku godzinach prób. Zakładka zaczęła działać. Nie wiem czy to normalne, ale trwało to 3-4 minuty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 najprawdopodobjiej jest tak, że hosting ma włączone ograniczenia które nie pozwalają sprawdzić jaka jest wersja php, apache, bazy danych na serwerze. To ze względów bezpieczeństwa. Lub chwilowy overload i brakowało zaosbów na przetworzenie zapytania. zerkałeś w logi konta hostingowego, o ile masz dostęp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Bowler
Dzień dobry,
tak jak w temacie. Mam problem z zakładką Zaawansowane->Informacje Konfiguracyjne.
Po wybraniu jej, kręci się kółko... mieli... i nic się nie dzieje.
Nie wyskakuje żaden błąd. Ewentualnie się wyloguje po paru minutach lub błąd 500.
Włączony debug nic nie pokazuje.
2 answers to this question
Recommended Posts