polky Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Witam, Mam problem następujący problem. Podczas dodawania przedmiotu na stronie produktu wyskakuje komunikat - "Produkt nie został znaleziony Produkt nie jest już dostępny" mimo iż jest wystarczająca ilość produktów na stanie. Produkt się mimo to dodaje do koszyka. To samo się dzieje podczas "szybkiego podglądu" przedmiotu tylko, że bez zmian ilości w koszyku. Link do sklepu: http://www.yourmodernhouse.pl/ Co może być przyczyną tego komunikatu i jak to rozwiązać? Proszę bardzo o pomocne rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 polky Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Problem rozwiązany! Okazało się, że szablon z LeoTheme zmienił klase przycisku, przez co js nie był w stanie zlokalizować obiektu. Zmieniłem klase przycisku w pliku product.tpl na domyśną jaka jest w szablonie default-bootstrap. Teraz wszystko śmiga jak należy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 electriz Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Masz włączone zaawansowane zarządznie magazynem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 produkt z tego co widzę ląduje w koszyku poprawnie wobec czego mogę przypuszczać, że to coś z szablonem. możesz to zweryfiować, tymczasowo włączając standardowy szablon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 polky Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 1) Zaawansowane zarządzanie magazynem jest wyłączone 2) Fakt, po zmianie szablonu na standardowy wszystko działa jak należy, więc problem po stronie obecnego szablonu ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 no i elegancko :-) oznaczam Twój post jako rozwiązanie problemu, przyda się bo szablony leo są popularne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
polky
Witam,
Mam problem następujący problem.
Podczas dodawania przedmiotu na stronie produktu wyskakuje komunikat -
"Produkt nie został znaleziony Produkt nie jest już dostępny"
mimo iż jest wystarczająca ilość produktów na stanie. Produkt się mimo to dodaje do koszyka.
To samo się dzieje podczas "szybkiego podglądu" przedmiotu tylko, że bez zmian ilości w koszyku.
Link do sklepu: http://www.yourmodernhouse.pl/
Co może być przyczyną tego komunikatu i jak to rozwiązać?
Proszę bardzo o pomocne rady
5 answers to this question
Recommended Posts