Kamil21 Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Hej, chciałem was zapytać czy ktoś korzystał z modułu Zakładki produktu Pro ze strony https://mypresta.eu/pl/modules/funkcjonalnosci-sklepu/zakladki-produktu-pro.html ponieważ mam z nim problem. Za pomocą tego modułu dodawałem opisy produktów żeby lepiej wyglądały gdyż nie chciało mi sie dostosowywać standardowego modułu presty do wyglądu jaki chciałem uzyskać i problem wynikł przy dodaniu około 50 opisu wtedy moduł nagle przestał działać i się wyświetlać. Wyłącznie modułu i włączenie nic nie dało, przeczyszczenie cache również. Aktualnie moduł odinstalowałem i próbowałem zainstalować na nowo aby z niego korzystać niestety moduł nie dział dalej. Próbowałem zasięgnąć porady w sklepie w którym kupiłem moduł ale niestety nie dostałem żadnej informacji wiec ostatnia deską ratunku jesteście wy wiec jeśli ktoś miał podobny problem z tym cudem to pomóżcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 podaj proszę numer ticketa jaki otrzymałeś w odpowiedzi zwrotnej na miala wysłanego na suppor[at]mypresta[dot]eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil21 Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Twoje zapytanie (13391) został odebrany i jest sprawdzane przez nasz personel pomocniczy. Aby dodać dodatkowe komentarze, odpowiedz na tę wiadomość. [N80PKG-O54J] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 dziękuję, wiadomość jest z niedzieliwątek pociągnę dalej w systemie supportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts