Jump to content
  • 0

Pomoc w edycji menu i labels

siersciuch_17@o2.pl

Question

Witam,

męczę się z pewnymi problemami przy edycji tematu i nie potrafię znaleźć rozwiązania, mam nadzieje że będziecie mi w stanie pomóc.

Strona póki co testowa sklepu: brawnnutrition.pl

1 problem

11skrqg_th.jpg

Wyłączenie od dołu strony opcji Other Shop Demo

2 problem

Edycja Menu po lewej stronie tak, aby można było wybierać z nagłówka Kategorie oraz Marki tak jak ma to zrobione przykładowo sklep bodypak.pl oraz aby rozwijanie następowało pionowo w dół, a nie poziomo w bok jak jest to w tym momencie.

vytcw0.jpg

2lshbpz.jpg

3 problem

Edycja Labels aby były wysuwane (ruchome) również jak w przypadku bodypak.pl oraz dodanie Labels Darmowa Dostawa i podpowiedź jak rozwiązać to aby label był wyświetlany do produktów które będą posiadały darmową dostawę.

4 problem

Chciałbym również dodać taki pasek informacyjny pod sliderem na szerokość boxów:

jpdld0.jpg

Oczywiście pocięty z hiperłączami do każdej informacji. Gdzie to wrzucić?:)

Za pomoc chętnie wyślę jakiś napiwek/datek osobie która pomoże z ww punktami.

Pozdrawiam

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

1 post = 1 problem, regulamin forum prestashop - łatwiej będzie pomóc i innym odnaleźć rozwiązanie.

problem 1

to zapewne jest w ustawieniach szablonu. Tak jak standardowo jest "live configurator" tak u Ciebie pewne jest funkcja która to wyłącza. Sprawdź w ustawieniach szablonu

problem 2

włącz moduł blockcategories, wyłącz vertical menu. Modułblock categories może wymagać dostosowania wizualnego. Blok marek (jest taki moduł darmowy w prestashop - tworzy listę marek do wyboru, po dostoswaniu - może wyświetlać ją w sposób jak na bodypaku)

problem 3

potrzebujes moduł który do produktów doda tego typu ikony. Nie ma takiej funkcji w standardzie

problem 4

darmowy moduł html box, dodajesz kod który utworzy taką belkę z takimi informacji

• 0

1 post = 1 problem, regulamin forum prestashop - łatwiej będzie pomóc i innym odnaleźć rozwiązanie.

problem 1

to zapewne jest w ustawieniach szablonu. Tak jak standardowo jest "live configurator" tak u Ciebie pewne jest funkcja która to wyłącza. Sprawdź w ustawieniach szablonu

problem 2

włącz moduł blockcategories, wyłącz vertical menu. Modułblock categories może wymagać dostosowania wizualnego. Blok marek (jest taki moduł darmowy w prestashop - tworzy listę marek do wyboru, po dostoswaniu - może wyświetlać ją w sposób jak na bodypaku)

problem 3

potrzebujes moduł który do produktów doda tego typu ikony. Nie ma takiej funkcji w standardzie

problem 4

darmowy moduł html box, dodajesz kod który utworzy taką belkę z takimi informacji

Problem 1

Dzięki za podpowiedź, był to moduł "Leo Multiple Store List"

Problem 2 

Wszystko zrobiłem tak jak pisałeś, jak go podpiąć technicznie aby był tam wyświetlany?

Problem 3 

Jaki moduł będzie potrzebny i gdzie go mogę nabyć?

Bez tego modułu mogę zmodyfikować podstawowe labels w sposób aby była ikonka a reszta się wysuwała po najechaniu na produkt? Doradzisz jak to zrobić?

Problem 4 

Z tym sobie poradzę, dzięki!:)