Administruję sklepem postawionym na VPS na systemie CentOS 7, sam sklep działa płynnie, z tym, że regularnie na stronie wychodzą błędy 502, dostawca jest w stanie przywrócić sklep do funkcjonowania, ale to nie o to chodzi żeby pisać do niego za każdym razem jak to się stanie, próbowałem wygooglać ten problem, ale jedyne co mi wyskakuje to konfiguracja nginx (a to chyba nie to samo) ew. ustawienie czasu ważności plików cookies, co nie pomogło. Gdzie zacząć szukać problemu lub jak go rozwiązać? Jeśli jakieś dane odnośnie serwera będą potrzebne to je podam.
Question
tickmeister
Witam
Administruję sklepem postawionym na VPS na systemie CentOS 7, sam sklep działa płynnie, z tym, że regularnie na stronie wychodzą błędy 502, dostawca jest w stanie przywrócić sklep do funkcjonowania, ale to nie o to chodzi żeby pisać do niego za każdym razem jak to się stanie, próbowałem wygooglać ten problem, ale jedyne co mi wyskakuje to konfiguracja nginx (a to chyba nie to samo) ew. ustawienie czasu ważności plików cookies, co nie pomogło.
Gdzie zacząć szukać problemu lub jak go rozwiązać?
Jeśli jakieś dane odnośnie serwera będą potrzebne to je podam.
Prestashop w wersji 1.6.0.14
8 answers to this question
Recommended Posts