Podczas próby importu przykładowego pliku CSV od presty wyskakują mi poniższe komunikaty. Pola z CSV zgadzają mi się z polami w panelu importu. Nie mam pojęcia co robię nie tak... W jaki sposób mam przygotować i zaimportować produkty z CSV?
8 błędów
iPod Nano (ID: 9) nie może być zapisany
Property Product->name is empty
iPod shuffle (ID: 10) nie może być zapisany
MacBook Air (ID: 11) nie może być zapisany
MacBook (ID: 12) nie może być zapisany
iPod touch (ID: 13) nie może być zapisany
Belkin Leather Folio for iPod nano - Black / Chocolate (ID: 14) nie może być zapisany
Shure SE210 Sound-Isolating Earphones for iPod and iPhone (ID: 15) nie może być zapisany
Jest 7 ostrzeżeń
Przepisywany link dla (ID: 9) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Przepisywany link dla (ID: 10) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Przepisywany link dla (ID: 11) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Przepisywany link dla (ID: 12) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Przepisywany link dla (ID: 13) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Przepisywany link dla (ID: 14) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Przepisywany link dla (ID: 15) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Question
grzcyg
Podczas próby importu przykładowego pliku CSV od presty wyskakują mi poniższe komunikaty. Pola z CSV zgadzają mi się z polami w panelu importu. Nie mam pojęcia co robię nie tak... W jaki sposób mam przygotować i zaimportować produkty z CSV?
8 błędów
Jest 7 ostrzeżeń
- Przepisywany link dla (ID: 9) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
- Przepisywany link dla (ID: 10) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
- Przepisywany link dla (ID: 11) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
- Przepisywany link dla (ID: 12) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
- Przepisywany link dla (ID: 13) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
- Przepisywany link dla (ID: 14) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
- Przepisywany link dla (ID: 15) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Edited by grzcyg (see edit history)Link to comment
0 answers to this question
Recommended Posts