Jump to content
  • 0

Import produktów z CSV

grzcyg

Question

Podczas próby importu przykładowego pliku CSV od presty wyskakują mi poniższe komunikaty. Pola z CSV zgadzają mi się z polami w panelu importu. Nie mam pojęcia co robię nie tak... W jaki sposób mam przygotować i zaimportować produkty z CSV?

8 błędów 

1. iPod Nano (ID: 9) nie może być zapisany
  2. Property Product->name is empty
  3. iPod shuffle (ID: 10) nie może być zapisany
  4. MacBook Air (ID: 11) nie może być zapisany
  5. MacBook (ID: 12) nie może być zapisany
  6. iPod touch (ID: 13) nie może być zapisany
  7. Belkin Leather Folio for iPod nano - Black / Chocolate (ID: 14) nie może być zapisany
  8. Shure SE210 Sound-Isolating Earphones for iPod and iPhone (ID: 15) nie może być zapisany

Jest 7 ostrzeżeń

• Przepisywany link dla (ID: 9) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
  • Przepisywany link dla (ID: 10) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
  • Przepisywany link dla (ID: 11) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
  • Przepisywany link dla (ID: 12) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
  • Przepisywany link dla (ID: 13) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
  • Przepisywany link dla (ID: 14) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
  • Przepisywany link dla (ID: 15) był przepisany jako friendly-url-autogeneration-failed.
Edited by grzcyg (see edit history)

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet