gms247 Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Scenariusz (presta najnowsza): A. user niezalogowany wchodzi na sklep B. dodaje produkty do koszyka C. przechodzi do koszyka D. Loguje się, gdyz już posiada konto: 1. skrypt przekierowuje po zalogowaniu na home page Pytanie 1. jak zrobić aby został przekierowany do koszyka z uwcześnie dodanymi produktami? Szukałem już takiego threada ale nie znalazłem:) Pozdr Luke Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 electriz Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale wejdź w adminie w Preferencje -> Klienci. Ustaw na TAK wartość Wyświetl ponownie koszyk po zalogowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale wejdź w adminie w Preferencje -> Klienci. Ustaw na TAK wartość Wyświetl ponownie koszyk po zalogowaniu Ten parametr przywraca jedynie porzucony koszyk klienta, jeśli takowy posiadał wychodząc ze sklepu. A u kolegi gms247 to wygląda na jakieś udziwnienie w szablonie. Może pod button login jest podpięta jakaś funkcja js przekierowująca na "index". Ale nie mając żadnych informacji (jaki szablon, link do strony) to można tylko powróżyć sobie z fusów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gms247 Posted August 13, 2016 Author Share Posted August 13, 2016 Hej, magazyn-zdrowia.pl, szablon default'owy Będę bardzo wdzięczny za pomoc, gdyż no bardzo to teraz dziwnie przekierowuje z zamówienia podczas loginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gms247
Scenariusz (presta najnowsza):
A. user niezalogowany wchodzi na sklep
B. dodaje produkty do koszyka
C. przechodzi do koszyka
D. Loguje się, gdyz już posiada konto:
1. skrypt przekierowuje po zalogowaniu na home page
Pytanie 1. jak zrobić aby został przekierowany do koszyka z uwcześnie dodanymi produktami?
Szukałem już takiego threada ale nie znalazłem:)
Pozdr
Luke
3 answers to this question
Recommended Posts