wanthom Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ako nastavím, aby som pri rôznych spôsoboch dopravy (hlavne sa jedná o osobný odber) nastavil aj rôzne formy platby podľa vybranej dopravy.Napr. aby pri Osobnom odbere nebola dobierka a bolo vyplatenie v hotovosti a pri doprave poštou bolo možné vybrať na dobierku alebo platbou vopred na účet. A jasné aby tam bolo rozdielne poštovné keďže platbu vopred chcem samozrejme cenovo zvýhodniť.A ďalšia otázka, nezobrazuje sa mi logo dopravcu, aj keď ho nahrám tak ho tam nemám. Zapína sa to niekde?ďakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe-flash Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 nájdi si modul: Ship to Pay v0.1, tam si vieš určiť , pri ktorej preprave akú platbu potrebuješ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanthom Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 Ďakujem, už mi pomohol jeden užívateľ tohoto fóra. Aj tak ti ďakujem za ochotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliverkko Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 A ako si to teda vyriešil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanthom Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 Ship to pay modul tu z fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliverkko Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 uf co tak hodit sem ten link ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanthom Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 Jasné hodím link, je tam dole aj upravená verzia pre 1.3.0 alebo 1.3.1, pre 1.2.5.0 sú downloady v prvom poste. Posielam až teraz, lebo som odpisoval cez prestavku v práci a nemal som čas hľadať.Tu je link :http://www.prestashop.com/forums/viewreply/240722/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts