komokate Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Dobrý den, v mém eshopu mám nainstalovaný blok kategorií, jenže je tu jeden problém. Když zadám do svého back office např. 5 kategorií (to samé u subkategorií), ve front office se zobrazí jen 4. Vnoření mám nastavené na 10, tolik vnoření u žádné kategorie ani nemám. Dělají mi to všechny kategorie. Prosím, co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Přidejte sem prosím URL eshopu, podívám se na to. Doporučoval bych také jít do sekce Výkon, Nástroje a promazat cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komokate Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Zde je URL: http://oslavimto.cz/index.php Pokusím se promazat ten cache, jen musím nejdřív vygooglit, jak na to. Děkuji za radu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Jednalo se o kategorie v levem sloupci? Ty uz vidim jako upravene, resp. je tam vidim vsechny.Ještě doporučuji před spuštěním eshopu se podívat na následujících několik chyb, kterých se provozovatelé Prestashopů dopouštějí. https://www.ceskapresta.cz/6-tipu-pro-prestashop/ Vidím, že např. nemáte povolené přátelské URL, nemáte aplikovanou smart cache pro CSS/JS apod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komokate Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Ano, jedná se o kategorie v levém sloupci. Zkusím provést úpravy, jaké jste mi doporučil, a potom se třeba chyba upraví. Eshop ještě nemám spuštěný, aktivovala jsem jej jenom kvůli svému dotazu zde. Takové ty věci o kterých píšete mám terpve v plánu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts