Jump to content

Edit History

Andrejkov

Andrejkov

22 hours ago, endriu107 said:

Skrypt powyżej nie jest idealnym ponieważ niepotrzebnie dubluje się treść. Można to zrobić łatwiej nadając kontenerowi maksymalną wysokość np. 300px a po kliknięciu nadawać klasę która będzie miała wysokość 100%. Czyli zwykły toggle w js i kilka styli w css.

A mógłbym Cię prosić o podesłanie przykładowego skryptu w JS? Z góry bardzo dziękuję. Dodatkowo nie chce mi działać żaden skrypt który dodaję do pliku. W konsoli mam błąd:

jQuery('#') is not a valid selector

bottom-aae11f170.js:92

e.fn.init       @bottom-aae11f176.js:92

e                 @bottom-aae11f176.js:28

e. _getParentFromElement       @bottom-aae11f176.js:684

e  ._clearMenus                         @bottom-aae11f176.js:684

dispatch                                     @bottom-aae11f176.js:39

m.handle                                    @bottom-aae11f176.js:39

Andrejkov

Andrejkov

10 hours ago, endriu107 said:

Skrypt powyżej nie jest idealnym ponieważ niepotrzebnie dubluje się treść. Można to zrobić łatwiej nadając kontenerowi maksymalną wysokość np. 300px a po kliknięciu nadawać klasę która będzie miała wysokość 100%. Czyli zwykły toggle w js i kilka styli w css.

A mógłbym Cię prosić o podesłanie przykładowego skryptu w JS? Z góry bardzo dziękuję. Dodatkowo nie chce mi działać żaden skrypt który dodaję do pliku. W konsoli mam błąd:

jQuery('#') is not a valid selector

bottom-aae11f170.js:92

Andrejkov

Andrejkov

7 hours ago, endriu107 said:

A mógłbym Cię prosić o podesłanie przykładowego skryptu w JS? Z góry bardzo dziękuję.

• Create New...