Jump to content
  • 0

Moduł Przelewy24 sam się wyłącza (odznaczony w Ship to Pay)

espo

Question

Witam,

Mam mały problem - od jakiegoś czasu klienci w moim sklepie wybierają zapłatę przelewem, co mnie bardzo dziwi. Okazało się, że miałem wyłączoną możliwość płatności poprzez moduł Przelewy24.

Opcję tę ponownie zaznaczyłem w module Ship to Pay i sprawdziłem - wszytko było dobrze i Przelewy24 były dostępne w metodach płatności, jednakże po jakimś czasie zauważyłem, że Przelewy24 znowu się samoistnie odznaczył w module Ship2Pay.  

Czy jest jakaś racjonalna przyczyna wyłączania się tego modułu?

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc - brak szybkich płatności strasznie utrudnia pracę i muszę monitorować konto na bieżąco, by rozpocząć jak najszybciej realizację zamówienia po otrzymaniu wpłaty. Jednocześnie opóźnia to wysyłkę, a więc zwiększa prawdopodobieństwo niezadowolenia klienta.

Pozdrawiam!

Edited by espo (see edit history)

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Edycja danych przewoźnika powoduje przydzielenie nowego ID temu przewoźnikowi.

A moduł Ship2Pay jest lekko "niedorobiony" i gubi wtedy powiązanie płatność/przewoźnik.

Także, po jakiejkolwiek zmianie w przewoźnikach, należy zaktualizować dane w Ship2Pay.

• 0

Edycja danych przewoźnika powoduje przydzielenie nowego ID temu przewoźnikowi.

A moduł Ship2Pay jest lekko "niedorobiony" i gubi wtedy powiązanie płatność/przewoźnik.

Także, po jakiejkolwiek zmianie w przewoźnikach, należy zaktualizować dane w Ship2Pay.

Głowę dałbym sobie uciąć, że nie edytowałem danych przewoźnika, ale no wiadomo że może po prostu nie pamiętam, robiłem coś na szybko w nocy czy jakoś tak. 

Tak czy inaczej, dziękuję bardzo za odpowiedź - będę teraz śledził na bieżąco czy nic takiego się już samoistnie nie stanie.

Dzięki!