masax Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Witam, czy zna ktoś jakiś sposób najlepiej darmowy jak masowo zmieniać ceny w produktach? np. mam 30 produktów w każdym po 4 atrybuty - chciałbym szybko zmienić cenę w jednym atrybucie każdego produktu. Czy jest to jakoś możliwe? Z góry dziękuję za szybką informację Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masax Posted September 7, 2016 Author Share Posted September 7, 2016 nie ma sposobu na masową zmianę cen w produktach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ListwySamochodowe.pl Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 W standardzie nie ma takiej opcji, ewentualnie można pokombinować z importem csv (nie testowałem tego dla kombinacji) albo poszukać jakiegoś modułu do masowej zmiany cen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masax Posted September 8, 2016 Author Share Posted September 8, 2016 no właśnie nic takiego nie mogę znaleźć bo to dziwne takie trochę - jak ktoś ma 100 produktów z atrybutami i trzeba zmienić w każdym z nich cenę to co trzeba klepać każdy produkt z osobna? nie wieżę że wszyscy co mają sklep na prestashop tak właśnie robią ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Najprostsza opcja to edycja bezpośrednio w bazie odpowiedniej tabeli. W wersji darmowej szybciej tego się zrobić raczej nie da z tego co mi wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hakeryk2 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 (edited) Export do CSV lub spróbuj https://www.prestashop.com/forums/topic/185401-free-script-prestools-suite-mass-edit-order-edit-and-much-more/ - jest tam edycja kombinacji - szybsza niż w preście. Pamiętaj również że kombinacja jest tylko plusem lub minusem do ceny podstawowej. Ogólnie polecam cały moduł bo na prawdę przyspiesza pracę. Edited September 9, 2016 by hakeryk2 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
masax
Witam, czy zna ktoś jakiś sposób najlepiej darmowy jak masowo zmieniać ceny w produktach?
np. mam 30 produktów w każdym po 4 atrybuty - chciałbym szybko zmienić cenę w jednym atrybucie każdego produktu. Czy jest to jakoś możliwe?
Z góry dziękuję za szybką informację
5 answers to this question
Recommended Posts