IoanaIord Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Salutare, Folosesc versiunea 1.6.1.6 si am, din cand in cand, probleme la adaugarea produselor noi. La partea de informatii, dupa ce introduc toate datele si ii dau "salveaza si ramai", singurul camp ce-mi ramane completat, este cel de referinta, celelalte se pierd. Daca le mai scriu inca o data si salvez, e ok. Dar, la un produs din 3 trebuie sa fac operatiunea asta din nou. Aveti vreo idee de la ce ar putea fi? Multumesc, Ioana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Patilea Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Intampini vreo eroare cand salvezi informatiile produsului? Sunt unele informatii care nu se salveaza prima data atunci cand adaugi un produs: "You must save this product before adding specific pricing" sau "You must save this product before adding images." sau "You must save this product before managing quantities." Asa functioneaza PrestaShop 1.6 impreuna cu versiunile mai vechi. La noul update, 1.7, acesta chestie enervanta nu mai este, s-a gasit o solutie. Asta ar fi o explicatie plauzibila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoanaIord Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Merci de raspuns! Nu primesc nicio eroare, totul e ok, doar ca nu se salveaza. Stiu ca mai intai trebuie salvat produsul, inainte de a adauga alte chestii specifice, dar exact asta nu pot face. Nu se salveaza primele informatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 despre ce site e vorba? ce-ti afiseaza la admin > parametrii avansati > informatii despre configuratie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadars Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Buna, Dupa cate am observat, acest lucru se intampla in Internet Explorer si Google Chrome. In Firefox merge totul fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 e de la versiunea de presta. tu folosesti 1.6.1.6 trebuie sa faci upgrade la minim 1.6.1.9 ca sa nu mai ai problema asta. si daca tot faci upgrate pune ultima versiune 1.6.1.12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts