pidraf Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Witam, Czy zna ktoś moduł aby w prescie zrobić coś takiego jak tutaj po kliknięciu "kliknij i wybierz kolor mebla": http://mebloo.pl/naroznik-acapulco-fh,id24.html Ma ktoś na to jakiś rozsądny pomysł jak to wykonać w prescie? Szczerze mówiąc nie mam pomysłu jakby to ugryźć. Z góry dziękuje za odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidraf Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 nikt nie potrafi mi pomóc/podpowiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 to kwestia atrybutów bo identyfikują one konkretny wariant produktu (za pomocą cech jest to niewykonalne). kilka atybutów połączonych w jednym produkcie to kombinacja produktu (nazwijmy to dalej kombinacją / wariantem), jak rozumiem te okno popup pokazuje kilka wariantów produktu, z których klient wybiera jeden i dodaje do koszyka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidraf Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Zasadniczo tak, niestety wybór musi być jeden z wielu grup. Dodatkowo każdy produkt ma już atrybuty takie jak np kolor czy rozmiar. Liczba opcji do wyboru będzie w okolicy kilku setek dodając to jako atrybuty nie wyobrażam sobie jak miałoby wyglądać generowanie kombinacji dla produktu stad moje pytanie. Chyba ze ma ktoś rozwiazanie jeśli chodzi o generowanie kombinacji ja nic ciekawego nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 attribute wizard pro powinien rozwiązać problem z ilością atrybutów Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidraf Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 a jak rozwiązać kwestię zdjęcia do atrybutu? tego ten moduł nie załatwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfen1223 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 @pidraf chciałbym odkopać temat. Znalazłeś może coś co spełnia twoje oczekiwania bo ja też potrzebuje czegoś co zmieni zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekkot Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Czy udało się rozwiązać problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts