alfonzzz Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Sziasztok! Segítsetek légy szíves! :-) Más-más információt szeretnék kérni egyes országokból regisztrálóknak. A fórumok szerint megoldható, de nekem nem sikerül. Az átolvasottak alapján egyszerű. Localization / Countrys --> majd a címnél kiválasztani a megfelelő mezőket és kész. Nálam meg mindig az jelenik, meg, ami az autentication.tpl fájlban van. :-( Tudtok rá megoldást? Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Verzió és template/sablon/téma név? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfonzzz Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Elnézést. Alapértelmezett téma. A verzió pedig: 1.6.1.4 Előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Nem lehetséges, hogy a cache/gyorsítótár viccel meg? Kapcsold ki (ha be van) és ürítsd a gyorsítótárat az adminban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfonzzz Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Ezen már túl vagyok. Sajnos ez nem segített. Csináltál már ilyet? Leírhatnád hogy hogyan, hátha valamit kihagytam. Én most ismerkedem a rendszerrel. Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Még nem volt rá eddig szükség, hogy ilyen beállításra kerüljön. Meg tudnád mutatni, hogy milyen tutorial/fórum alapján állítottad be? Átnézném Én is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts