Witam wszystkich, Z góry zaznaczam, że sporo czasu spędziłem męcząc wujka google, ale bez efektu. Mianowice mam pewien problem, jest bardzo uporczywy.. W przypadku tłumaczeń, jeżeli nie ma wyrażeń bez tłumaczenia (czerwony licznik wskazuje 0) wtedy np w zapleczu > tłumaczenia > moduły nie wyświetla się nic (lecz bloki i wszystko działa). Tak samo jest gdy ja coś przetłumaczę, wtedy wszystko tak jakby się ukrywa. To samo jest w zapleczu > wysyłka, tzn. licznik działa prawidłowo pokazuje 3 sposoby (tak samo działają przy dodawaniu produktu), lecz nie widzę ich, więc też nie mogę edytować. Czy ktoś zna rozwiązanie?
Question
siwcio3
Witam wszystkich,
Z góry zaznaczam, że sporo czasu spędziłem męcząc wujka google, ale bez efektu.
Mianowice mam pewien problem, jest bardzo uporczywy..
W przypadku tłumaczeń, jeżeli nie ma wyrażeń bez tłumaczenia (czerwony licznik wskazuje 0) wtedy np w zapleczu > tłumaczenia > moduły nie wyświetla się nic (lecz bloki i wszystko działa). Tak samo jest gdy ja coś przetłumaczę, wtedy wszystko tak jakby się ukrywa.
To samo jest w zapleczu > wysyłka, tzn. licznik działa prawidłowo pokazuje 3 sposoby (tak samo działają przy dodawaniu produktu), lecz nie widzę ich, więc też nie mogę edytować.
Czy ktoś zna rozwiązanie?
Dzięki z góry za pomoc
Adrian
6 answers to this question
Recommended Posts