Jump to content
  • 0

Pare pytań od laika

beaterek

Question

Siemanko prestashopowicze, walczę ze swoim sklepem małymi kroczkami ale parę mi ciężko rozwiązać

Mianowicie: www.beaterstore.com, szablon z którego korzystam: pos_lavoro2

Co chce osiągnąć? 

1. Na stronie głównej chcę usunąć nad zdjęciami napis "new" wiem, że wystarczy zmienić ilość nowych produktów ale wtedy znikają produkty z głównej.

2. Usunąć podgląd produktu, dodanie do koszyka i to trzecie jakby "kadr" - na stronie głównej, czyli nie ma sie nic pokazywać po najechaniu na produkt tylko ma odnosić do produktu.

3. Po dodaniu do koszyka nie działa AJAX, chcę aby wyświetlała się zielona tabelka "dodano do koszyka" . Ajax działa po najechaniu na koszyk jednak tabelki brak. (włączony w panelu)

4. Aby w koszyku był button "realizuj zamówienie" oraz żeby było realizowane na JEDNEJ tej samej lub następnej stronie, bez konieczności i tabeli rejestracji (kupno jako gość). - 3 punkty - imie, dane etc, opcje dostawy, płatność. Niestety nie mam aktualnie pierwszego punktu.

5. Chciałbym dodać newslatter na główną.

Pozdrawiam wszystkich liczę na waszą pomoc :)

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Bardziej to wygląda na potrzebę osoby która odpłatnie Ci to ogranie.

W demo koszyk działa więc może to kwestia aktywacji jakiegoś modułu, jeśli nie to warto spytać autora szablonu.

Tytuł nie oddaje sedna pytania, poza tym regulamin forum:

1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie
- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!
- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego.

• 0

Dzięki. Po przeinstalowaniu na innym serwerze działa tylko nie wiem co przenieść/usunąć na tym co ma być. Będe kombinował

1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie

Tak też zrobiłem, zapraszam do innych postów! :)

a tu zostańmy przy jednym apropo ajaxu

• 0

Forum tak nie działa, jak sobie poradziłeś to napisz w jaki sposób, będzie to informacja dla innych użytkowników którzy kiedyś mogą mieć ten sam problem.

Wyobraź sobie że pod Twoimi innymi pytaniami ktoś napisze Miałem ten sam problem ale sobie poradziłem, chyba było by to dla ciebie frustrujące że nie zostawił konkretnej odpowiedzi.