wpadłem ze znajomym na pomysł uproszczenia zakupów - niestety nie pamiętam gdzie znaleźć opcję czy dane pole jest "required" ;D
Chcemy aby przy szybkich zakupach zostały jedynie pola: tel mail adres wysyłki (tu chcę zmienić nazwę jednego z wymaganych pól, żeby klient nie musiał tyle klikać). Ma wpisac e-mail, tel i adres wysyłki (to ostanie w jednym dużym polu).
Pytanie gdzie to sie zmieniało - nie chce mi sie męczyć z kodem więc plan jest taki, aby np. pole adres zrobić większe do wpisania całego zestawu danych do wysyłki a resztę pól usunąć z formularza i zamiast kombinowania z kodem oznaczyć je jako "niewymagane".
Podpowie mi ktoś ? Sam pliczek ze "stroną" zakupowa mam, nie pamiętam tylko, gdzie zmieniało się czy dane pola są wymagane, czy nie.
Question
Bamboszek
Hej,
wpadłem ze znajomym na pomysł uproszczenia zakupów - niestety nie pamiętam gdzie znaleźć opcję czy dane pole jest "required" ;D
Chcemy aby przy szybkich zakupach zostały jedynie pola:
tel
mail
adres wysyłki (tu chcę zmienić nazwę jednego z wymaganych pól, żeby klient nie musiał tyle klikać).
Ma wpisac e-mail, tel i adres wysyłki (to ostanie w jednym dużym polu).
Pytanie gdzie to sie zmieniało - nie chce mi sie męczyć z kodem więc plan jest taki, aby np. pole adres zrobić większe do wpisania całego zestawu danych do wysyłki a resztę pól usunąć z formularza i zamiast kombinowania z kodem oznaczyć je jako "niewymagane".
Podpowie mi ktoś ?
Sam pliczek ze "stroną" zakupowa mam, nie pamiętam tylko, gdzie zmieniało się czy dane pola są wymagane, czy nie.
Pozdrawiam !
0 answers to this question
Recommended Posts