AZADA_M Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 witam co zrobic by nie pojawial sie podwojny przycissk wyboru paczkomatu moduł inpost ? \ szukam szukam i nie widze powodu dzieki za wskazowki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 To chyba nie jest standardowa strona wyboru przewoźnika tylko z jakiegoś modułu OPC, więc najlepiej spytać autora modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 na jednej domenie dziala bez problemu a na tej nie dziala wogole. nawet nie wchodzi w wybor paczkomatu. moze w innym miejscu cos napsułem podczas modyfikajci sklepu ??? przelecialem baze danych pokasowałem stare ID inpost pomimo to nie działa. moduł jest sprawny kopiołem go tylkko z poprzedniego sklepu: link do wyboru packzomatu: http://azada.pro-linuxpl.com/modules/integracjainpost/maps/index.php?cart=262&token=779de0474e34817453d3144c2c184ea9 na tym sklepie co go teraz konfiguruje niestety nie dziala - przypuszczam, że coś musiałem nawalić tylko nie mam pomysłu w którym miejscu więc HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 czy php serwera moze miec wpływ na takie rzeczy ? Nazwa.pl zmianiała teraz na szybsze serwwery ? to moze byc powód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
AZADA_M
witam
co zrobic by nie pojawial sie podwojny przycissk wyboru paczkomatu moduł inpost ? \
szukam szukam i nie widze powodu
dzieki za wskazowki
3 answers to this question
Recommended Posts